Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 April 2022 06:50

Η Vodafone συμμετέχει στο πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός της Eurobank

Η Vodafone ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο καινοτόμο πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός της Eurobank, με στόχο να συμβάλει, μέσα από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της, στην ψηφιακή μετάβαση των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους σύγχρονα εργαλεία που θα ενισχύσουν την ψηφιοποίηση και ανταγωνιστικότητά τους.
Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο, εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη υπηρεσιών, που υλοποιείται για 12 συνεχή χρονιά και απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές και τη Χαλκιδική.
Το Vodafone Business συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα ως πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών αιχμής, που ενισχύουν κι επιταχύνουν την ψηφιοποίηση επιχειρήσεων όλων των μεγεθών, προσφέροντας, μάλιστα, συνολικό όφελος έως και 20%, στις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να συνδυάσουν υπηρεσίες της Vodafone. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος Business Banking Τουρισμός προσφέρει:
Vodafone IoT: Πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο λύσεων Internet of Things της Vodafone.
Vodafone Giga One Net: Συνδυάζει σταθερή, κινητή και ίντερνετ και προσφέρει ενοποιημένη επικοινωνία κι ευελιξία, ενοποιώντας σταθερό και κινητό στο cloud.
Vodafone Mobile Unlimited: Προσφέρει απεριόριστα δεδομένα και ομιλία από το κινητό σε εθνικά και διεθνή δίκτυα.
Vodafone Mobile Broadband: Μέσα από τη λύση Giga WiFi on the spot για ΜμΕ για απομακρυσμένη πρόσβαση στο internet από οποιαδήποτε τοποθεσία.
Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει στις επιχειρήσεις του προγράμματος πρόσβαση σε προσαρμοσμένα έργα και πιο σύνθετες υπηρεσίες της Vodafone, που εξασφαλίζουν επιχειρησιακή συνέχεια και υψηλή ασφάλεια, όπως τα Cloud Server, Virtual Data Center, Cloud Back Up, Business Continuity κτλ.

Τεύχος 55

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ