Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 April 2022 08:56

Η Pylones Hellas είναι ο πρώτος Platinum Partner της F5 σε Ελλάδα και Κύπρο

H Pylones Hellas αναδείχθηκε Platinum Partner της F5 αποδεικνύοντας ότι πληροί τα υψηλότερα κριτήρια που θέτει ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια εφαρμογών multicloud και application delivery.

Η Pylones Hellas, πιστοποιήθηκε ως απόλυτα καταρτισμένη ώστε να διευκολύνει τους πελάτες της να αξιοποιούν τις λύσεις της F5, με σκοπό να διασφαλίσουν ότι οι εφαρμογές τους είναι ασφαλείς και λειτουργούν απρόσκοπτα και αποδοτικά παντού και πάντα. Η διάκριση «Platinum» είναι το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης στο πρόγραμμα συνεργατών Unity+ της F5, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προβλέπει την εξέλιξη της αγοράς, της F5 αλλά και των business models των συνεργατών της.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της 20ετούς πορείας συνεργασίας της Pylones Hellas με την F5 στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την Pylones πάνω από 150 επιχειρήσεις με περισσότερα από 500 project να έχουν εκτελεστεί για λογαριασμό της F5. Πάνω από το 80% των τραπεζών, το 90% των Telcos και το 50% των ασφαλιστικών εμπιστεύονται τις λύσεις της F5 και της Pylones.

Τεύχος 47

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ