Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 April 2022 08:57

BeyondTrust: 5 πρακτικές για την επίτευξη ελέγχου και λογοδοσίας

Πώς μπορούν οι οργανισμοί να διασφαλίσουν τη λογοδοσία των κοινόχρηστων προνομιακών λογαριασμών, ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης και ασφάλειας χωρίς να επηρεάζεται η παραγωγικότητα του διαχειριστή;

  • Ανάπτυξη μίας μοναδικής, hardened, επιχειρησιακής κλάσης λύσης διαχείρισης κωδικών πρόσβασης με ευρεία υποστήριξη πλατφορμών και λειτουργικότητα.
  • Ανακάλυψη και δημιουργία προφίλ για μεγαλύτερο έλεγχο.
  • Παρακολούθηση και διαχείριση συνεδριών με πλήρη αναπαραγωγή.
  • Διευκόλυνση με τη χρήση τυπικών εργαλείων desktop.
  • Απόκτηση μεγαλύτερης «διορατικότητας» μέσω αναφορών και αναλύσεων.

Η λύση BeyondTrust Password Safe αυτοματοποιεί τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης και των συνεδριών (περιόδων σύνδεσης), παρέχοντας ασφαλή έλεγχο πρόσβασης, επιθεώρηση, ειδοποίηση και καταγραφή για οποιονδήποτε προνομιακό λογαριασμό – από τοπικό ή κοινόχρηστο διαχειριστή μέχρι λογαριασμούς υπηρεσιών και εφαρμογών.

Οι Ομαδικοί Κωδικοί Πρόσβασης είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή αποθήκευση διαπιστευτηρίων που ανήκουν σε μικρές ομάδες στο Password Safe και σε ένα πλήρως ελεγχόμενο και επιθεωρούμενο περιβάλλον. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό παρέχει ασφαλείς πρακτικές κωδικών πρόσβασης για ομάδες εντός του οργανισμού, αλλά και εκτός των παραδοσιακών ρόλων προνομιούχων χρηστών διαχειριστή.

Βελτιώνοντας τη λογοδοσία και τον έλεγχο της προνομιακής πρόσβασης με το Password Safe, οι οργανισμοί πληροφορικής μπορούν να μειώσουν τους κινδύνους ασφαλείας και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει όσον αφορά στην κανονιστική συμμόρφωσή τους.

Τεύχος 46

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ