Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 March 2022 07:47

ΣΦΗΜΜΥ: 13ο Συνέδριο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πάτρα

Θα πραγματοποιηθεί υβριδικά το τριήμερο 15-16-17 Απριλίου

Μετά από 3 χρόνια απουσίας δια ζώσης events προσφέρουμε φέτος ένα υβριδικό συνέδριο, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να παρευρεθούν από κοντά ή να παρακολουθήσουν online στην περίπτωση που δεν μπορέσουν να έρθουν.

Στόχος του συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει τους φοιτητές όλων των τμημάτων ΗΜΜΥ, αλλά και παρεμφερών κλάδων, ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις στην αγορά και να ανταλλάξουν γνώσεις και ιδέες.

Φέτος, το συνέδριο θα διαθέτει πάνω από 25 καταξιωμένους ομιλητές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και κάποιοι παγκοσμίου φήμης. Ενδεικτικά ονόματα είναι ο κος Μιχάλης Μπλέτσας που θα κάνει λόγο για τις τρέχουσες τάσεις της τεχνολογίας του ΗΜΜΥ, ο κος Γιώργος Γιαννάκης που θα αναφερθεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του κλάδου Data Science, η κα Μαρία Γκαμπράνη που θα μιλήσει για Υπολογιστικές Μεθόδους στον Τομέα της Υγείας, και πολλοί άλλοι.

Εκτός των ομιλιών, πάνω από 10 workshops θα πραγματοποιηθούν με περιεχόμενο σε hard και soft skills από εταιρείες, φοιτητικές ομάδες, κ.ά., ενώ οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν project του διαγωνισμού μας preΣΦΗΜΜΥ που φέτος αφορά στις πράσινες τεχνολογίες, καθώς και παρουσιάσεις εργασιών φοιτητών.

Βεβαίως, ούτε από το φετινό ΣΦΗΜΜΥ θα μπορούσε να λείψει το Career@sfhmmy, ένα event στο οποίο οι σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις εταιρειών, αλλά και να μιλήσουν με τους ίδιους τους εκπροσώπους τους! Ένα event δικτύωσης που δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στον χώρο εργασίας. Μεταξύ των πολλών χορηγών κάποιες ενδεικτικές εταιρείες που θα βρίσκονται εκεί είναι οι Accenture, ΑΔΜΗΕ, Oracle Academy, PwC, Schneider Electric, Deloitte, Agile Actors, κ.ά.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του συνεδρίου, τους ομιλητές και όλες τις δράσεις γενικότερα, και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας δωρεάν, θα βρείτε στο site και στα social media του ΣΦΗΜΜΥ:

Instagram: @sfhmmy

Facebook: @sfhmmy

LinkedIn: Electrical and Computer Engineering Student Conference of Greece

Τεύχος 39

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ