Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 March 2022 07:54

UrbanGlide για οικολογικές μετακινήσεις στην πόλη!

Η γαλλική UrbanGlide διευρύνει την γκάμα e-scooters που διαθέτει με τα μοντέλα Ecross Pro & Ecross Pro Boost. Προσφέρουν αυτονομία έως και 50 km και διαθέτουν δισκόφρενα για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Συγκεκριμένα, το Urbanglide Ecross Pro προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι ανθεκτικές ρόδες 10’’ συνδυάζονται με διπλό σύστημα φρένων, με μπροστινά και οπίσθια δισκόφρενα για καλή πρόσφυση και επιβράδυνση. Με πανίσχυρο μοτέρ 800W, που αποδίδει ταχύτητα μέχρι 25 km/h, χειριστήριο γκαζιού στο χέρι και τρεις επιλογές ταχύτητας είναι η ιδανική λύση για διαδρομές μέχρι 50 km. Οι 4 αναρτήσεις που διαθέτει (δύο εμπρός και δύο πίσω) χαρίζουν άνετη μετακίνηση σε όλους τους δρόμους.

Το Urbanglide Ecross Pro Boost διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, επιπλέον όμως έχει διπλά πανίσχυρα μοτέρ συνολικής ισχύος 1600W και 6 αναρτήσεις (4 εμπρός και 2 πίσω) για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Τα διπλά εντυπωσιακά μπροστινά φώτα LED, το πίσω φως των φρένων, η πλευρική λωρίδα LED, τα φλας και οι ανακλαστήρες που διαθέτουν και τα δύο προϊόντα, επιτρέπουν τη χρήση σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και τη νύχτα.

Τα Ecross Pro και Pro Boost αναδιπλώνονται με μια απλή κίνηση, ώστε να αποθηκεύονται οπουδήποτε, προσαρμόζονται σε ύψος χάρη στο εργονομικό, πτυσσόμενο τιμόνι τους, και αποτελούν μια σχετικά ελαφριά επιλογή (23 kg) για το είδος τους. Διαθέτουν οθόνη LCD, που δείχνει την ταχύτητα και τη διάρκεια της μπαταρίας, καθώς και χειριστήριο επιτάχυνσης στο τιμόνι για καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται από την Divitec A.E.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ