Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 March 2022 09:57

Η Megasoft πάει ένα βήμα παραπέρα την e-εστίαση

Κρατήσεις, διαθεσιμότητα κουζίνας, παρακολούθηση αίθουσας, παραγγελίες, διανομές, ασύρματη παραγγελιοληψία, οθόνη κουζίνας, ωρομετρητής και web εφαρμογές, όπως το eOrder, το eMenu, το Real Time Stats, ήταν κάποιες από τις διαχειρίσεις που παρουσιάστηκαν

Η Megasoft ολοκλήρωσε με επιτυχία το Webinar για τους συνεργάτες και τους πελάτες της, επαγγελματίες Εστίασης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν όλες τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών, είδαν τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας σημαντικών διαχειρίσεων και γνώρισαν νέα Modules που δημιουργήθηκαν για να τους προσφέρουν περισσότερη εξειδίκευση στη διαχείριση του δικού τους χώρου Εστίασης.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν επαγγελματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι στο τέλος έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα καλύπτοντας τις απορίες τους σχετικά με τις δυνατότητες των εφαρμογών τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα Android διαχείριση για τις διανομές με την οποία ο διανομέας μπορεί να παρακολουθεί στη φορητή του συσκευή όλες τις παραγγελίες με όλα τα στοιχεία που του είναι χρήσιμα, ταξινομημένες βάσει απόστασης και σύμφωνα πάντα με την πιο γρήγορη διαδρομή. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι συγχρονισμένη με τους χάρτες της Google, γεγονός που βοηθά τον διανομέα να φτάσει εύκολα σε κάθε προορισμό. Παράλληλα οι επιχειρηματίες στα καταστήματα, έχουν ακριβή εικόνα για το πού βρίσκονται οι διανομείς, αλλά και ενημέρωση για την εξέλιξη των παραγγελιών τους σε πραγματικό χρόνο.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ