Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 March 2022 07:52

Η Vodafone κάνει πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους χωρίς εξαιρέσεις

Η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που κάνουν πράξη την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία εξαίρεση

Στο συνέδριο The Upfront Initiative που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, το μέλος του Δ.Σ. και οικονομικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, κος Γιώργος Κουκουμέλης, έκανε λόγο για την προσήλωση της Vodafone στην ισότητα των ευκαιριών όλων των εργαζομένων και τον σεβασμό απέναντι σε όλους, αλλά και τις πολιτικές της εταιρείας για τη διαφορετικότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση.

Η εταιρεία φροντίζει να παρέχει έναν ασφαλή εργασιακό χώρο (safe harbour), στον οποίο είναι αυτονόητο ότι ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να είναι ο εαυτός του. Γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι πλέον αντιλαμβάνονται τη συμπερίληψη ως μια σημαντική παράμετρο για την επιλογή της εταιρείας που θα εργαστούν.

Ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, η Vodafone ανταποκρίνεται καλύτερα και στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών της.

Σε ερώτηση αναφορικά με το ζήτημα της ταυτοποίησης προσώπων με βάση την ταυτότητα, ο κος Κουκουμέλης εξήγησε ότι οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Vodafone έχουν εκπαιδευτεί στο πώς να ταυτοποιούν και να παρέχουν υπηρεσίες σε διεμφυλικούς πελάτες με σεβασμό και αποδοχή.

Τεύχος 34

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ