Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 March 2022 09:58

Έναρξη λειτουργίας της Κοινωνικής Ψηφιακής Ακαδημίας Cisco NetAcad

Η εταιρεία Cisco ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Κοινωνικής Ψηφιακής Ακαδημίας Cisco NetAcad – ενός εκπαιδευτικού προγράμματος ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων για νέους και νέες, σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της Ακαδημίας Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Smile Academy του Οργανισμού.

Το Cisco NetAcad είναι ένα διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιακών δεξιοτήτων για τις τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ – ICT), το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εφόδια που απαιτούνται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο για να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στον χώρο των Νέων Τεχνολογιών και της Ψηφιακής Οικονομίας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Στόχος είναι νέοι και νέες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες να έρθουν σε επαφή με το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό πρόγραμμα Cisco NetAcad. Η Κοινωνική Ψηφιακή Ακαδημία Cisco NetAcad από την Ακαδημία Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Smile Academy θα μπορέσει να ξεκινήσει την επίσημη λειτουργία της στις 20 Μαρτίου 2022.

Το πρόγραμμα Cisco NetAcad προσφέρεται με τη μέθοδο e-Learning. H ύλη και οι εξετάσεις είναι διαθέσιμες μέσω Διαδικτύου, από την παγκόσμια πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η Cisco. Στην πλειονότητά τους τα μαθήματα προσφέρονται ασύγχρονα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να τα παρακολουθούν όποτε μπορούν και το επιθυμούν. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα έχουν μάλιστα την ευκαιρία να συνδέονται σε ζωντανές διαδικτυακές συναντήσεις με ελληνόφωνους εθελοντές εκπαιδευτές για να λύνουν όποιες απορίες προκύπτουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του NetAcad εδώ.

Τεύχος 32

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ