Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 March 2022 10:00

Σήμερα ξεκινάει η ATHENS HALF MARATHON expo

«Ένας θεσμός με διεθνές αντίκτυπο» από τις 17-19 Μαρτίου 2022

Η ATHENS HALF MARATHON expo 2022 δίνει έμφαση σε θέματα που άπτονται του Αθλητισμού, της Υγείας, της Διατροφής αλλά και των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων, και πραγματοποιείται σε συνάρτηση με τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις και προσελκύει ετησίως δρομείς από κάθε μέρος του κόσμου που επιθυμούν να γίνουν κομμάτι μιας μοναδικής αθλητικής και πολιτιστικής εμπειρίας.

Η ATHENS HALF MARATHON expo θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, έναν χώρο με τεράστια δυναμική, εξαιρετικές εγκαταστάσεις, εύκολη πρόσβαση αλλά και κομβικό πολιτιστικό σημείο της πρωτεύουσας.

Διοργανωτές της έκθεσης είναι ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, και η Be-Best συντονίζει την παραγωγή. Στόχος είναι η εξέλιξη του θεσμού της ATHENS HALF MARATHON expo σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού της. Μία σταθερά δυναμική παρουσία στον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων που προσδοκά να δώσει ώθηση στις συμμετέχουσες εταιρείες, αλλά και να καλύψει κάθε ζήτηση φιλοξενώντας τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κλάδου, διοργανώνοντας στοχευμένες συναντήσεις αλλά και διοργανώνοντας πρωτότυπες αθλητικές δράσεις, η ATHENS HALF MARATHON expo 2022 θα αποτελέσει ένα μοναδικό εμπορικό γεγονός που θα πλαισιώσει άψογα και θα συμπληρώσει ιδανικά τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:

Πέμπτη: 17/03: 13.00-20.00

Παρασκευή:18/03: 10.00-20.00

Σάββατο:19/03: 10.00-20.00

Τεύχος 32

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ