Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 March 2022 10:00

Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης για νέους DevOps Engineers από την Upstream

Tο Start at Upstream είναι ένα πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης πρακτικής άσκησης με παροχή ιδιωτικής ασφάλειας ζωής, της ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας τεχνολογίας Upstream. Για τρίτη φορά επιστρέφει και προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και κατάρτιση σε 5 νέους DevOps Engineers. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης δυνατότητα τηλεργασίας.

Προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να έχουν πτυχίο ή να ολοκληρώνουν τις σπουδές τους στην επιστήμη των υπολογιστών, την πληροφορική, τον προγραμματισμό ή κάποιον παρεμφερή τομέα. Η επιλογή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα θα γίνει κατόπιν ειδικών αξιολογήσεων και συνεντεύξεων, μέσα από τις οποίες οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Upstream και τα στελέχη της.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Μάιο και οι νέοι DevOps Engineers θα ενταχθούν στο δυναμικό της Upstream για έναν ολόκληρο χρόνο. Θα ξεκινήσουν με ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα εκπαίδευσης, διάρκειας ενός μήνα, με κατάρτιση πάνω σε όλες τις διαφορετικές πτυχές του DevOps engineering, από τον προγραμματισμό, τον αυτοματισμό, τη διαχείριση και την παρακολούθηση των παραγωγικών συστημάτων, έως και το CI/CD.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος τους προγράμματος, οι νέες και νέοι μηχανικοί θα ενταχθούν στις ομάδες των DevOps Engineers της Upstream, δουλεύοντας πάνω σε πραγματικά προϊόντα και υπηρεσίες, που απευθύνονται σε μια διευρυμένη διεθνή αγορά 1,2 δισεκατομμυρίων χρηστών κινητών τηλεφώνων σε δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές ανά τον κόσμο, όπως η Βραζιλία, η Νιγηρία και η Νότια Αφρική. Καθ’ όλη τη διάρκεια των 12 μηνών, κάθε συμμετέχων θα έχει έναν από τους πιο έμπειρους DevOps Engineers της Upstream ως μέντορα, προκειμένου να του λύνει κάθε απορία και να τον καθοδηγεί.

Η υποβολή των βιογραφικών των ενδιαφερομένων, μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 8 Απριλίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες στο www.startatupstream.com.

Τεύχος 31Τεύχος 31

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ