Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 March 2022 07:54

HP ExtendXR: Ασφαλής διαχείριση της εταιρικής εικονικής πραγματικότητας

Η HP συνεργάζεται με την ArborXR και εκμεταλλεύεται την τεχνολογία αιχμής AR/VR για να βοηθήσει τις εταιρείες να αναβαθμίσουν την ανάπτυξη XR, ενώ εκτελείται στην ασφαλή υποδομή cloud της HP Horizon. Μέσω της νέας πλατφόρμας διαχείρισης εκτεταμένης πραγματικότητας (XR), την HP ExtendXR, η HP διευκολύνει την απρόσκοπτη και ασφαλή εγκατάσταση και διαχείριση ενός στόλου VR All-in-One συσκευών.

Η HTC και η Pico Interactive, οι οποίες παρέχουν κορυφαίες λύσεις StandaloneVR για επιχειρήσεις, όλες υποστηριζόμενες από πλατφόρμες Snapdragon® XR, αναλαμβάνουν την υποστήριξη και τον συντονισμό του HP ExtendXR.

Το HP ExtendXR διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες κατά την κυκλοφορία του, με συναρπαστικές ενημερώσεις που προγραμματίζονται να κυκλοφορήσουν σε μηνιαία βάση:

  1. Βελτιωμένη ρύθμιση και ομαδοποίηση συσκευών VR.
  2. Μια κονσόλα προγράμματος περιήγησης που είναι απλή στη χρήση και στη διαχείριση για την ανάπτυξη εφαρμογών VR και τη διατήρηση ενημερωμένων headsets, επιτρέποντας τη διαχείριση υποστήριξης από τις περισσότερες συσκευές κινητών, tablet ή υπολογιστών, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε.
  3. Έλεγχος και βελτίωση της εμπειρίας των VR headset για τους τελικούς χρήστες του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για τη λειτουργία Kiosk Mode και την προσαρμόσιμη εφαρμογή εκκίνησης ExtendXR Home της HP.
  4. Υποστήριξη για κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ εταιρειών και επιχειρήσεων για την υποστήριξη των MSP, System Integrator, προγραμματιστή περιεχομένου και συνεργατών προστιθέμενης αξίας που συνεργάζονται στενά με πελάτες μεσαίου έως μεγάλου οργανισμού.

Τεύχος 30

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ