Skip to main content
24 October 2024 06:42

Εφαρμογές γραφείου σε μία πλατφόρμα από την Forscope

Οι επαγγελματίες που επιδιώκουν την αποτελεσματικότητα, έχουν καθημερινά την ανάγκη να χρησιμοποιούν τα καλύτερα δυνατά εργαλεία λογισμικού, χωρίς να υποχρεώνονται να δαπανούν ένα υπολογίσιμο μέρος των εσόδων τους. Το IceWarp, που διανέμεται στην ελληνική αγορά μέσω της Forscope, παρέχει στους χρήστες μία ολόκληρη σουίτα εργαλείων παραγωγικότητας μέσα από μία μόνο πλατφόρμα, εύκολη στη χρήση και προσαρμόσιμη σε κάθε επιχείρηση. Το IceWarp προσφέρει μια οικονομικά συμφέρουσα εναλλακτική λύση και στο Microsoft 365 και στο Google Workspace με τιμές έως και 50% χαμηλότερες από τη Microsoft και 69% χαμηλότερες από την Google. Έτσι, αποτελεί ελκυστική επιλογή, ιδίως για μεσαίες επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, που επιδιώκουν την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ των επί μέρους ομάδων τους, αλλά και ολόκληρου του οργανισμού.

Τα πακέτα cloud του IceWarp παρέχουν στους πελάτες υποδομή server που φιλοξενείται σε επιλεγμένα Data Centers, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες desktop εφαρμογές με βασικά εργαλεία παραγωγικότητας, συμπεριλαμβανομένων των αντίστοιχων εναλλακτικών του IceWarp για Word, Excel, PowerPoint και Outlook.

Όσον αφορά στα πακέτα self-hosted, το IceWarp μπορεί να εγκατασταθεί στους servers της ίδιας της εταιρείας, με πλήρη έλεγχο της εγκατάστασης, της ανάπτυξης και της διαχείρισης. Αυτή η εγκατάσταση απαιτεί συνήθως υποστήριξη IT και γι’ αυτό πολλοί οργανισμοί επιλέγουν την ευκολία της λύσης που βασίζεται στο cloud.

ΤΕΥΧΟΣ 605

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ