Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 March 2022 07:48

Συνεργασία Διανομής της Itway Hellas με την SOCRadar

Η Itway Hellas ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία διανομής με την SOCRadar, που δραστηριοποιείται στο Digital Risk Protection και Threat intelligence. Η SOCRadar ειναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ασφάλειας στον κόσμο, με πολυετή εμπειρία και πενταπλάσια αύξηση πελατών μέσα σε δύο χρόνια.

Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης με μια εκτενή πλατφόρμα threat intelligence της SOCRadar είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρακολούθηση όλων των πιθανών κινδύνων της υποδομής μιας εταιρείας και διατηρεί την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο – προστασία από επιθέσεις ransomware έως επιθέσεις credential stuffing. Παρακολουθεί σχεδόν κάθε τυφλό σημείο που μπορεί να μετατραπεί σε databreach.

Η πλατφόρμα SOCRadar είναι μια ολοκληρωμένη λύση που παρέχει Cyber Threat Intelligence, Digital Risk Protection και External Attack Surface Management σε προσιτή τιμή. Η δωρεάν πλατφόρμα false-positives βοηθά τις εταιρείες να αμυνθούν προληπτικά έναντι των επιθέσεων στο κυβερνοχώρο. Το SOCRadar είναι εξοπλισμένο με ισχυρούς αλγόριθμους AI καθώς και μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα αναλυτών, που συνδυαστικά εξαλείφουν τα false positives.

Τεύχος 29

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ