Skip to main content
16 October 2024 06:47

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η NIS2 Day by Pylones

Η Pylones Hellas, καλωσορίζοντας τον «Cyber Month», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση NIS2 Day by Pylones στο The Ellinikon Experience Centre, κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν πλήρως για την οδηγία NIS2. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να λάβουν εξατομικευμένες πληροφορίες που αφορούν στον τομέα δραστηριότητάς τους και να κατανοήσουν τα επιμέρους άρθρα της οδηγίας, που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία των οργανισμών τους.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας «The State of Cybersecurity», η οποία διεξάγεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Τα φετινά αποτελέσματα ανέδειξαν τις πρόσφατες τάσεις και τις προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσει η ελληνική αγορά τα επόμενα έτη. Η ερευνητική ανάλυση έφερε στο φως την αυξανόμενη ανάγκη για ενίσχυση των προληπτικών μέτρων ασφαλείας, καθώς οι κυβερνοαπειλές συνεχίζουν να εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς.

Η εκδήλωση περιλάμβανε δύο πάνελ συζητήσεων. Στο πρώτο, συμμετείχαν κορυφαίοι ειδικοί του τομέα, όπως ο κος Βασίλης Βασιλόπουλος (moderator), DPO στα ελληνικά ΜΜE, ο κος Ιωάννης Αλεξάκης, ο κος Βασίλης Χριστόπουλος, η κα Κατερίνα Τασιοπούλου, CEO Threatscene & Exelasis, και ο κος Βασίλης Καρκατζούνης, ΙΤ Lawyer. Στη συνέχεια, ο κος Δημήτρης Φατσιλέτος, Sales Manager της Pylones Hellas, ανέλυσε τον ρόλο της εταιρείας στη στήριξη των πελατών της για την προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της οδηγίας NIS2.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, όπως η VEEAM, η F5, η MazeBolt και η Okta.

Το δεύτερο πάνελ συζητήσεων φιλοξένησε διακεκριμένους επαγγελματίες, όπως η κα Στέλλα Τσιτσούλα (moderator), President of the BoD Hellenic Cybersecurity Institute, Vice-President Women4Cyber Greece, Owner RED.com, ο κος Γιάννης Γκίκας, General Manager Greece & Cyprus της Palo Alto Networks, ο κος Γιώργος Δρυμιώτης, Entrepreneur και board member της Pylones κ.ά.

Η επιτυχία της εκδήλωσης NIS2 Day επιβεβαίωσε τη σημασία της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, καθώς και της δικτύωσης με άλλους επαγγελματίες του κλάδου, δημιουργώντας νέες συνεργασίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

ΤΕΥΧΟΣ 599

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ