Skip to main content
15 October 2024 06:55

Νέα σειρά προϊόντων TCL για πιο ξεκούραστη προβολή

Η TCL ανακοίνωσε τις τελευταίες της συσκευές, με στόχο να κάνει την τεχνολογία πιο ανθρώπινη και το 5G πιο προσβάσιμο. Το TCL NXTPAPER έχει υλοποιήσει τεχνολογία φροντίδας ματιών με φιλτράρισμα του επιβλαβούς μπλε φωτός έως και 61%, διατηρώντας παράλληλα ευκρινείς εικόνες, ζωντανά χρώματα, βαθιά αντίθεση και φυσική κίνηση. Το 2024, η TCL ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του αναβαθμισμένου TCL NXTPAPER 3.0, ανεβάζοντας αυτήν την πρωτοποριακή τεχνολογία σε νέο επίπεδο διατηρώντας όλα τα προηγούμενα οφέλη. Σχεδιασμένο με γνώμονα τους χρήστες, το TCL NXTPAPER 3.0 επεκτείνει τη δέσμευση της TCL να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία ψηφιακής προβολής σε ένα νέο επίπεδο με μια σειρά αναβαθμίσεων υλικού και λογισμικού.

Σε ένα σημαντικό βήμα προς την εναρμόνιση της ψηφιακής άνεσης με τον εξελιγμένο σχεδιασμό, η TCL παρουσιάζει το tablet TCL NXTPAPER 14 Pro, για την αγορά των ΗΠΑ, στην CES 2024. Κάθε συσκευή αποτελεί απόδειξη της εστίασης της TCL στην ενσωμάτωση καινοτόμου τεχνολογίας, σχεδιασμού με επίκεντρο τον χρήστη και ψηφιακής ευημερίας.

Το TCL NXTPAPER 14 Pro αποτελεί το αποκορύφωμα της υψηλής απόδοσης σε συνδυασμό με την απαράμιλλη άνεση των ματιών, σχεδιασμένο σχολαστικά για άτομα που αναζητούν ισχυρή λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς στην υγεία της όρασης. Επιδεικνύοντας τις προηγμένες δυνατότητες της τεχνολογίας TCL NXTPAPER 3.0, αυτό το tablet προσφέρει μια καθηλωτική αλλά φιλική προς τα μάτια εμπειρία θέασης με μείωση της φωτεινότητας CPL και DC. Θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τον σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των tablet, το TCL NXTPAPER 14 Pro διαθέτει τώρα το αναβαθμισμένο 3 σε 1 VersaView UI, παρέχοντας την άνεση της ανάγνωσης σε χαρτί και την κλασική αισθητική ενός ασπρόμαυρου user interface. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό εξαλείφει την ανάγκη για e-reader – το TCL NXTPAPER καλύπτει όλες τις πτυχές. Επιπλέον, με την ενσωματωμένη τεχνολογία software-hardware, το διαισθητικό TCL NXTPAPER UI εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ της τυπικής λειτουργίας tablet και των λειτουργιών color paper ή ink paper μέσω του αποκλειστικού πλήκτρου NXTPAPER, παρέχοντας το καλύτερο και των δύο κόσμων στα χέρια των χρηστών.

Η ολοκαίνουργια σειρά TCL 50, που διαδέχεται τα smartphone TCL 40 NXTPAPER, τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά και είναι διαθέσιμα σήμερα στην Ευρώπη, σηματοδοτεί την πέμπτη γενιά smartphones της TCL, φέρνοντας μια σειρά από ξεχωριστά μοντέλα, από οικονομικά αποδοτικές συσκευές 5G έως μια εκτεταμένη επιλογή smartphone NXTPAPER. Εξοπλισμένα με διπλά ηχεία και μεγαλύτερες οθόνες, υπάρχει ένα μοντέλο για να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη.

ΤΕΥΧΟΣ 598

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ