Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 October 2024 06:44

TeamViewer Tensor: Cloud λύση απομακρυσμένης συνδεσιμότητας για επιχειρήσεις

Η Orthology παρουσιάζει το TeamViewer Tensor, μια λύση απομακρυσμένης συνδεσιμότητας που βασίζεται στο cloud για όλους τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα, τις συσκευές, τα μηχανήματα OT και τις ενσωματωμένες πλατφόρμες στην επιχείρησή σας. Με το TeamViewer Tensor, μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε υπολογιστές, να παρέχετε τεχνική υποστήριξη και να συνεργάζεστε με συναδέλφους και πελάτες από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Το TeamViewer Tensor παρέχει:

Πρόσβαση υπό όρους: Η δυνατότητα αυτή σάς επιτρέπει να ελέγχετε συσκευές, χρήστες και ομάδες χρηστών στον οργανισμό σας που έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες πηγές δεδομένων, υπηρεσίες και εφαρμογές.

Ομάδες και ρόλοι χρηστών: Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι σωστοί ρόλοι και δικαιώματα εκχωρούνται στους σωστούς τελικούς χρήστες και ομάδες διαχειριστών, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Single Sign-On (SSO): Οι χρήστες του TeamViewer Tensor μπορούν να συνδεθούν με τα υπάρχοντα εταιρικά στοιχεία SSO, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση της απομακρυσμένης πρόσβασης.

Έλεγχος: Έλεγχος των ενεργειών των χρηστών για τον εντοπισμό κινδύνων, τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφάλειας δεδομένων και τη βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης.

ΤΕΥΧΟΣ 597

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ