Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 October 2024 06:43

Η DIS υλοποιεί τη λύση b-anywhere για την Bespoke SGA Services

Η DIS ανακοινώνει την επιτυχή υλοποίηση της ενιαίας mobile πλατφόρμας b-anywhere για την Bespoke SGA Services. Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών τέθηκε σε λειτουργία τον Ιούλιο και έχει ως στόχο την ενοποίηση και βελτιστοποίηση του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών χαρτοφυλακίου της Bespoke SGA, ION, NIKAS, Αμβροσία, Ελ. Χυμοί. Η έναρξη λειτουργίας της Bespoke SGA Services σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας του ομίλου στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υποστηρικτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους εξωτερικούς συνεργάτες της, καθώς και τη διεκπεραίωση εμπορικών δραστηριοτήτων.

Η ενιαία πλατφόρμα b-anywhere, που σχεδιάστηκε από την DIS, είναι μια σουίτα mobile εφαρμογών που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες πωλήσεων, εξυπηρέτησης και marketing να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, οργανώνοντας τις εργασίες και βελτιώνοντας την επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων. Η απόφαση της Bespoke SGA να υιοθετήσει το b-anywhere της επιτρέπει να ενοποιήσει το δίκτυο πωλήσεών της, να εξορθολογήσει τις λειτουργίες της στα συστήματα ERP και να βελτιώσει την ολοκλήρωση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με το b-anywhere, η Bespoke SGA Services μπορεί πλέον να παρακολουθεί τόσο την απόδοση των πωλήσεων, όσο και τις αλληλεπιδράσεις της με τους πελάτες, καθώς και να βελτιώνει τη λήψη αποφάσεων, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ενσωμάτωση με τα υπάρχοντα συστήματα. Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει την αφοσίωση της DIS στην προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού για εξέχουσες εταιρείες στην ελληνική αγορά.

ΤΕΥΧΟΣ 595

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ