Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 October 2024 06:56

Η Huawei λανσάρει το Xinghe Intelligent Network

Το ευρωπαϊκό Huawei Network Summit 2024 με θέμα «Xinghe Intelligent Network, Amplify Industrial Intelligence», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Μόναχο, στη Γερμανία. Στην εκδήλωση, ο κος Steven Zhao, Vice President του Data Communication Product Line της Huawei, ανακοίνωσε περισσότερες από 20 λύσεις του ολοκαίνουριου Xinghe Intelligent Network που στόχο έχουν να προωθήσουν την ψηφιακή και ευφυή ανάπτυξη της Ευρώπης.

Οι κύριες λύσεις περιλαμβάνουν το Xinghe Intelligent Fabric, το Xinghe Intelligent WAN, το Xinghe Intelligent Campus και το Xinghe Intelligent Network Security.

Xinghe Intelligent Fabric: Αξιοποιώντας την ευφυΐα και έναν μοναδικό μηχανισμό ανάλυσης πολιτικών ασφαλείας, το Xinghe Intelligent Fabric μπορεί να αναλύσει 100.000 πολιτικές ασφαλείας μέσα σε λίγα λεπτά και να ολοκληρώσει αιτήματα υπηρεσιών (service tickets) την ίδια ημέρα. Χρησιμοποιεί επίσης αλγορίθμους για να μοντελοποιεί την ποιότητα εμπειρίας εφαρμογών, εντοπίζοντας προληπτικά πιθανές δυσλειτουργίες και διαχωρίζοντας σφάλματα σε λίγα λεπτά.

Xinghe Intelligent WAN: Με την εισαγωγή μιας σειράς ευφυών τεχνολογιών, το Xinghe Intelligent WAN προσφέρει απτά οφέλη, όπως αναβαθμισμένα ευφυή στοιχεία δικτύου αυτόματη βελτιστοποίηση διαδρομών και ευφυή προγραμματισμό εκατομμυρίων ροών. Επίσης, διαθέτει έναν ευφυή «εγκέφαλο» που αναλύει προληπτικά και προβλέπει πιθανούς κινδύνους δικτύου, διορθώνοντας αυτόματα το 90% των σφαλμάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Xinghe Intelligent Campus: Με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη, το Xinghe Intelligent Campus αναβαθμίζει πλήρως την ασύρματη εμπειρία. Εξασφαλίζει αδιάλειπτες υπηρεσίες ήχου και βίντεο μέσω ευφυούς αναγνώρισης εφαρμογών και προτεραιότητας κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Xinghe Intelligent Network Security: Η ευφυΐα ενσωματώνεται στην ανίχνευση ασφάλειας δικτύου. Συγκεκριμένα, δημιουργούνται 18 μοντέλα ανίχνευσης ασφαλείας βάσει του cloud-based «εγκεφάλου» ασφαλείας της Huawei, επιτυγχάνοντας ακρίβεια 91% στην ανίχνευση άγνωστων απειλών.

ΤΕΥΧΟΣ 593

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ