Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 October 2024 06:55

Η Neurosoft προσλαμβάνει ICT Helpdesk Engineer

Η Neurosoft ενδιαφέρεται να προσλάβει ICT Helpdesk Engineer. Ο ICT Helpdesk Engineer είναι υπεύθυνος για:

Παρακολούθηση της υποδομής του πελάτη: Παρακολούθηση των υποδομών των πελατών που φιλοξενούνται σε περιβάλλοντα cloud ή on-premises, διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα και την απόδοση. Εντοπίζει και αντιμετωπίζει προληπτικά πιθανά προβλήματα και συνεργάζεται με τους πελάτες όταν είναι απαραίτητο. Παρέχει αναφορές και ενημερώσεις στους πελάτες σχετικά με την κατάσταση της υποδομής τους.

Διαλογή περιστατικών: Καταγραφή και κατηγοριοποίηση των εισερχόμενων αιτημάτων υπηρεσιών και περιστατικών, εξασφαλίζοντας την ακριβή τεκμηρίωση των ζητημάτων.

Τεχνική υποστήριξη: Τεκμηρίωση και παρακολούθηση των αιτημάτων υποστήριξης με τη χρήση ενός συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη επίλυση και κλιμάκωση όταν είναι απαραίτητο. Παρακολούθηση του συστήματος ticketing για τα εισερχόμενα αιτήματα και ιεράρχησή τους με βάση τον επείγοντα χαρακτήρα και τον αντίκτυπο.

Τεκμηρίωση: Δημιουργία και ενημέρωση τεκμηρίωσης για τις διαμορφώσεις του cloud, τις διαδικασίες ΤΠ και τις διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων. Παροχή βοήθειας στη διατήρηση άρθρων της βάσης γνώσεων για κοινά ζητήματα ΤΠ κ.ά.

Τα προσόντα που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή στην τεχνολογία πληροφοριών, αφοσίωση στον πελάτη και δέσμευση για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, σχετικές πιστοποιήσεις (π.χ. CompTIA A+, ITIL Foundation, CCNA, NSE-4) είναι πλεονέκτημα, η γνώση του λογισμικού γραφείου εξυπηρέτησης και των συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων είναι πλεονέκτημα, βασικές γνώσεις εννοιών πληροφορικής, υλικού, λογισμικού και δικτύωσης, ισχυρές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και ικανότητα εργασίας υπό πίεση.

Η Neurosoft παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ασφάλιση υγείας, εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις, φιλικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας και πρωτοβουλίες για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 591

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ