Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 October 2024 06:56

Samsung microSD PRO Plus και EVO Plus: Κάρτες για γρήγορη μεταφορά αρχείων με υψηλή χωρητικότητα

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία των καρτών microSD PRO Plus και EVO Plus υψηλής χωρητικότητας 1TB. Οι κάρτες PRO Plus και EVO Plus διαθέτουν ενισχυμένες επιδόσεις και υψηλή χωρητικότητα, ιδανικές για δημιουργούς περιεχομένου και τους λάτρεις της τεχνολογίας που έχουν ανάγκη από γρήγορη μεταφορά αρχείων και αποθήκευση για καθημερινή χρήση σε όλες τις συσκευές τους.

Ο αυξημένος αποθηκευτικός χώρος των PRO Plus και EVO Plus παρέχει στους χρήστες επιλογές υψηλής αποθήκευσης σε επίπεδο TB, η οποία συναντάται κυρίως σε συσκευές SSD. Με αποθηκευτικό χώρο 1TB, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερες από 400 χιλιάδες εικόνες 4K UHD ή περισσότερα από 45 παιχνίδια κονσόλας (20GB). Η αυξημένη χωρητικότητα των PRO Plus και EVO Plus ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες για καθημερινές συσκευές, όπως smartphones, action cameras, drones και φορητές κονσόλες παιχνιδιών, ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει. Οι PRO Plus και EVO Plus προσφέρουν μια σειρά επιλογών αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων των 128GB, 256GB, 512GB και 1TB. Το EVO Plus διαθέτει επιπρόσθετα μια επιλογή 64GB.

Το PRO Plus επιτρέπει στους χρήστες, οι οποίοι αποθηκεύουν μεγάλο όγκο περιεχομένου υψηλής ποιότητας, να έχουν άριστες επιδόσεις για μια ομαλή δημιουργική ροή εργασίας. Υπόσχεται εξαιρετική αποδοτικότητα και σταθερή αξιοπιστία με τις επιλογές αποθήκευσης από 128GB έως 1TB, προσφέροντας ταχύτητες διαδοχικής ανάγνωσης έως 180MB ανά δευτερόλεπτο σε συνδυασμό με ταχύτητες διαδοχικής γραφής έως 130MB/s. Για γρήγορη φόρτωση και multitasking, η PRO Plus διαθέτει UHS Speed Class 3 και Video Speed Class 30 για 4K UHD Video με A2 App Performance, επιτρέποντας στους χρήστες να ανησυχούν λιγότερο για την αποθήκευση και την οργάνωση του περιεχομένου τους και να επικεντρώνονται στη δημιουργία.

ΤΕΥΧΟΣ 590

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ