Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 March 2022 07:48

BEWISE: Αύξηση 22% των πωλήσεών της το 2021

Η BEWISE, η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών, αύξησε τις πωλήσεις της κατά 22%, προσεγγίζοντας τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο, το 2021.

Η BEWISE παρέχει state-of-the-art λύσεις, απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων για digital transformation και εμμένει στην ποιότητα των υπηρεσιών και στον tailor-made σχεδιασμό της λύσης για τον πελάτη, σε 3 βασικά πεδία: Modern Workplace & Cloud Infrastructure, Business Applications και Cybersecurity.

Η BEWISE με αξιοπιστία και ασφάλεια έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες 8 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Με κύριο χαρακτηριστικό τη δυνατότητα να χαρτογραφεί με ακρίβεια τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες με στόχο να σχεδιάζει μοναδικές λύσεις.

Τη χρονιά που πέρασε, υλοποίησε πάνω από 400 έργα σε κλάδους, όπως Retail, Manufacturing και Shipping. Ενδεικτικά ονόματα πελατών είναι οι εταιρείες: L’OREAL HELLAS, PUBLIC-MEDIA MARKT (PMM), PHARMATHEN, LAPIN HOUSE, BERNITSAS LAW FIRM, OLYMPIA GROUP, METRO AEBE, ALUMIL, ELPEDISON, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και πολλές ακόμα μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα. Επιπλέον, η BEWISE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής και είναι Gold Partner της MICROSOFT και της DELL, καθώς και Premier Partner της CISCO.

Τεύχος 27

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ