Skip to main content
20 September 2024 06:57

Η Samsung Electronics διακρίθηκε στα International Design Excellence Awards 2024

Η Samsung Electronics διακρίθηκε για την υψηλή ποιότητα σχεδιασμού των προϊόντων της στα διεθνή βραβεία σχεδιασμού «International Design Excellence Awards» 2024. Η εταιρεία έλαβε δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα βραβεία. Η Samsung κέρδισε δύο χρυσά βραβεία για τις καινοτομίες των προϊόντων της:

Galaxy AI UX: Εισάγει την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με στόχο την αναβάθμιση πτυχών της ζωής των χρηστών, ιδιαίτερα μέσω της δυνατότητας απρόσκοπτης επικοινωνίας σε υποστηριζόμενες γλώσσες οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Οι λειτουργίες που προσφέρει μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα στην καθημερινή ζωή, όπως το Live Translate που μεταφράζει αυτόματα τις φωνητικές κλήσεις από και σε υποστηριζόμενες γλώσσες, το Note Assist που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν έξυπνες περιλήψεις των σημειώσεών τους, το Browsing Assist που τους επιτρέπει να συνοψίζουν και να μεταφράζουν ιστοσελίδες και το Chat Assist που τους επιτρέπει να γράφουν μηνύματα στη γλώσσα που επιθυμούν.

Αξεσουάρ οικιακών συσκευών: Υιοθετεί τρία διαφορετικά χρώματα για τα αξεσουάρ, όπως φίλτρα για ηλεκτρικές σκούπες και καθαριστές αέρα, ανάλογα με τις ανάγκες συντήρησης και τον τρόπο απόρριψής τους. Αυτή η έξυπνη προσέγγιση βοηθά τους χρήστες να αναγνωρίζουν άμεσα τις ανάγκες των αξεσουάρ τους.

Η Samsung κέρδισε ασημένιο βραβείο για το Galaxy Z Flip5, το αναδιπλούμενο smartphone που υιοθετεί, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της ίδια σειράς, νέο σχεδιασμό και μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη για βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη.

Η Samsung κέρδισε δύο χάλκινα βραβεία σχεδιασμού για τη σειρά Galaxy Tab S9 που προσφέρει μια εμπειρία, συνδυάζοντας τη φορητότητα ενός tablet με την ισχύ ενός φορητού υπολογιστή. Ο ευέλικτος σχεδιασμός, τα εργαλεία και οι εφαρμογές την καθιστούν ένα ισχυρό εργαλείο παραγωγικότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και για το AI Vision Inside, το οποίο αναγνωρίζει έως και 33 φρέσκα τρόφιμα καθώς μπαίνουν και βγαίνουν από το ψυγείο Bespoke 4-Door Flex™ με AI Family Hub™+ και στη συνέχεια, ενημερώνει αυτόματα τη λίστα με τα ψώνια των χρηστών.

ΤΕΥΧΟΣ 581

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ