Skip to main content
20 September 2024 06:45

Η Bright Business Solutions εξαγοράζει την DBC diadikasia

H εταιρεία Bright Business Solutions κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της DBC diadikasia. Σε μία αγορά με μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης, η συμφωνία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση της Bright για στρατηγική ανάπτυξη και τη θέση της στον κλάδο των συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

H ένωση των δυνάμεων της Bright Business Solutions και της DBC diadikasia αποτελεί ορόσημο για τον κλάδο, καθώς δημιουργείται για πρώτη φορά ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα, αλλάζοντας το τοπίο στην παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η εν λόγω εξαγορά διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της DBC diadikasia και των στελεχών της. O νέος Όμιλος θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του σε ένα περιβάλλον νέων ευκαιριών και υψηλής ζήτησης υπηρεσιών.

Το ενοποιημένο σχήμα θα συνεχίσει να επενδύει στην παροχή υψηλής ποιότητας εξειδικευμένων υπηρεσιών, υποστηρίζοντας μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιους φορείς και οργανισμούς, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημόσιου δικαίου, καθώς και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

ΤΕΥΧΟΣ 581

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ