Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 September 2024 06:57

Lancom CS-8132F: Core switch για εφαρμογές υψηλής ζήτησης ευρυζωνικότητας

Η Lancom Systems ανακοινώνει τη νέα σειρά Core Switches για πολυεπίπεδα campus networks στην Ελλάδα και Κύπρο μέσω του αποκλειστικού διανομέα της Neteco It Systems. Με το νέο core switch Lancom CS-8132F, τα πολυεπίπεδα campus networks μπορούν για πρώτη φορά να εξοπλιστούν πλήρως με ευρωπαϊκά εξαρτήματα, καλύπτοντας τις κανονιστικές απαιτήσεις όπως το NIS2. Με το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό της, η Lancom Systems συνεχίζει την εξαιρετικά θετική ανάπτυξη της. Ως core switch σε campus networks, το Lancom CS-8132F αποτελεί μια ανθεκτική λύση για τις εφαρμογές υψηλής ζήτησης ευρυζωνικότητας. Ειδικά επιχειρήσεις με υψηλό όγκο δεδομένων ή υψηλή πυκνότητα τερματικών θα επωφεληθούν από τις 32 θύρες QSFP28 100G με έως και 6,4Tbps switch capacity.

Υποστηρίζοντας Virtual Port Channels το Lancom CS-8132F προσφέρει αδιάλειπτη διαθεσιμότητα σε κρίσιμα δίκτυα κατά τη διάρκεια ενημερώσεων. Τα τροφοδοτικά και οι ανεμιστήρες είναι redundant & hot-swappable. Το Lancom CS-8132F προσφέρει βέλτιστη ψύξη σε racks και μέγιστη ευελιξία με τις δύο παραλλαγές σχεδίασης του με διαφορετικές ροές αέρα, είτε από πίσω προς τα εμπρός είτε αντίστροφα.

Η διαχείριση του Lancom CS-8132F γίνεται μέσω του web GUI, από τη γραμμή εντολών – CLI ή μέσω του Lancom Management Cloud. Όταν γίνεται η διαχείριση από το cloud, τα rollouts και οι ενημερώσεις είναι εξαιρετικά αυτοματοποιημένες μέσω Software Defined Networking. Επιπλέον, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο 24/7 μέσω του Lancom Management Cloud δίνει στους διαχειριστές δικτύου πλήρη ορατότητα και έλεγχο όλων των προϊόντων Lancom Systems όπου κι αν βρίσκονται.

Η Lancom Systems επεκτείνει επίσης το χαρτοφυλάκιο λύσεων επιπέδου aggregation/distribution και access network switches. Το 25G SFP28 switch Lancom YS-7154CF προσφέρει απόδοση και υψηλή διαθεσιμότητα στο επίπεδο aggregation/distribution. Στο επίπεδο access network, τα μοντέλα της σειράς Lancom XS-4500 και Lancom XS-3500 με δυνατότητα 10G αποτελούν τη βάση για μελλοντικά και υψηλής απόδοσης δίκτυα Wi-Fi 7. Όπως τα νέα core και distribution swithces, η σειρά Lancom XS-4500 υποστηρίζει δίκτυα υψηλής διαθεσιμότητας με 100% uptime για μέγιστη αξιοπιστία σε όλα τα επίπεδα. Για βέλτιστη συμβατότητα και ευκολία χρήσης, τα switch μπορούν να διαχειριστούν μέσω μιας ενιαίας γραμμής εντολών CLI καθώς και του Lancom Management Cloud.

ΤΕΥΧΟΣ 580

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ