Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 September 2024 06:44

Ψηφιοποίηση δημόσιας περιούσιας του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένεια

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό άνω των ορίων διαγωνισμό, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για το έργο με τίτλο Απογραφή, ψηφιοποίηση και αξιοποίηση δημόσιας ακίνητης περιουσίας αρμοδιότητας του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένεια.

Αντικείμενο του έργου είναι ο εντοπισμός και η απογραφή σημαντικού αριθμού, αδιάθετων ακινήτων προγραμμάτων στεγαστικής αποκατάστασης, που ανήκουν στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η νομική κατοχύρωση της κυριότητάς τους, ενέργειες για την αξιοποίηση των ακινήτων για κοινωφελείς σκοπούς, η εισαγωγή στοιχείων των ακινήτων σε ψηφιακή πλατφόρμα / εφαρμογή λογισμικού διαχείρισης ακινήτων που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου και η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού φακέλου ακινήτου μέσω υπηρεσιών που αφορούν στον τεχνικό έλεγχο μέρους των ακινήτων και τεκμηρίων που θα παραχθούν στο πλαίσιο του εν λόγω ελέγχου.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.328.250 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

ΤΕΥΧΟΣ 580

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ