Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 September 2024 06:43

Διαγωνισμός για την καθιέρωση της κάρτας αναπηρίας

Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας διεξάγει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων για το έργο με τίτλο Εθνική Πύλη παροχών αναπηρίας και καθιέρωση της κάρτας αναπηρίας. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται:

• Η παραγωγή-εκτύπωση και προσωποποίηση 80.000 πλαστικών καρτών αναπηρίας και η ασφαλής παράδοσή τους στους δικαιούχους με επιβεβαίωση.

• Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του κεντρικού πληροφοριακού συστήματος που περιλαμβάνει την εθνική πύλη αναπηρίας, το ψηφιακό μητρώο ατόμων με αναπηρία, το μητρώο παροχών αναπηρίας, το υποσύστημα κάρτας αναπηρίας, το λογισμικό εξυπηρέτησης αιτημάτων του γραφείου αρωγής χρηστών και τη παροχή υπηρεσιών γραφείου αρωγής χρηστών.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.822.134,78 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13:00. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

ΤΕΥΧΟΣ 580

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ