Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 September 2024 06:55

Senior Cyber Security Engineer αναζητά η PwC Greece

Η PwC Greece προσλαμβάνει Senior Cyber Security Engineer. Οι αρμοδιότητες της συγκεκριμένης θέσης εργασίας είναι:

• Ικανότητα στη λήψη τεκμηριωμένων τεχνικών αποφάσεων σε σχέση με την Αρχιτεκτονική και τη Μηχανική Ασφάλειας. Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση της καλής διαχείρισης των λειτουργιών παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο διαφόρων έργων, παρέχοντας κλιμάκωση σε περιπτώσεις αντιμετώπισης προβλημάτων, όταν είναι απαραίτητο.

• Πραγματοποίηση της ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης νέων και υφιστάμενων τεχνολογιών ασφάλειας. Η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη θα είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση άμεσων βελτιώσεων καθώς και η αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων με τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες της εταιρείας κ.ά.

Τα προσόντα που απαιτούνται για την θέση του Senior Cyber Security Engineer είναι τουλάχιστον 5 χρόνια συναφούς εργασιακής εμπειρίας σε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες ασφάλειας όπως επιχειρησιακή ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων ρόλων σε κέντρο επιχειρήσεων ασφαλείας, αντιμετώπιση περιστατικών, πλατφόρμες SOAR και SIEM, υπηρεσίες SecOps, εμπειρία στην εκτέλεση γλωσσών σεναρίων, όπως Python, Bash ή PowerShell, εμπειρία στη χρήση εργαλείων Infrastructure as Code (IAC) όπως Terraform, ARM Templates ή Bicep κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη θέση εργασίας μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 578

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ