Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 September 2024 06:47

45 χρόνια Olympia Electronics: Εορτασμός στην έκθεση Energia.Tec

Η Olympia Electronics ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συμμετοχή της στην έκθεση Energia.Tec, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Η έκθεση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτροκίνησης και προσφέρει ιδανική ευκαιρία στην εταιρεία να παρουσιάσει τις καινοτόμες λύσεις της.

Στο περίπτερο της Olympia Electronics, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας, όπως τα συστήματα πυρανίχνευσης, φωτισμού ασφαλείας και τους νέους ψηφιακούς θερμοστάτες της εταιρείας. Επιπλέον, θα προσφέρονται διαδραστικές εμπειρίες, παιχνίδια, δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Η γιορτή της 45ης επετείου της Olympia Electronics θα κορυφωθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, με ένα μεγάλο party στο περίπτερο της εταιρείας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική, παιχνίδια, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα κάνουν το Σάββατο την καλύτερη ημέρα της έκθεσης. Η Olympia Electronics υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία για όσους επισκεφθούν το περίπτερο της και γιορτάσουν μαζί της αυτή την ιστορική στιγμή.

ΤΕΥΧΟΣ 577

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ