Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

29 August 2024 06:43

Συμμετοχή της NSC Hellas στην Security Essen 2024

Η NSC Hellas θα παρευρεθεί και θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την ασφάλεια, την Security Essen 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024 στο Έσσεν της Γερμανίας. Η NSC Hellas θα παρουσιάσει τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι επισκέπτες έχουν να περιμένουν συναρπαστικές παρουσιάσεις, ζωντανή μουσική και την ευκαιρία να μιλήσουν απευθείας με τους ειδικούς της εταιρείας.

Το περίπτερο της NSC Hellas θα περιλαμβάνει μια σειρά από εντυπωσιακές τεχνολογίες που θα δώσουν στον κόσμο μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις μελλοντικές εξελίξεις. Η έμφαση θα δοθεί στα νέα της εργαλεία εγκατάστασης, σε έναν συμβατικό πίνακα NSC, στον πίνακα ελέγχου NSC με δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης και στην κορυφαία της λύση Solution F1 Pro.

Τα νέα εργαλεία εγκατάστασης θέτουν νέα πρότυπα στην αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας σας και την αύξηση της παραγωγικότητας. Ο νέος πίνακας ελέγχου συνδυάζει τον μοντέρνο σχεδιασμό με τη μέγιστη λειτουργικότητα.

Το αδιαμφισβήτητο επίτευγμα της εκθεσιακής παρουσίας της NSC Hellas είναι ο Solution F1 Pro. Μια περαιτέρω εξέλιξη του δοκιμασμένου FCP συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με εξαιρετική απόδοση και ευελιξία. Ο Solution F1 Pro προσφέρει πληθώρα νέων λειτουργιών με βελτιωμένα υλικά κατασκευής.

ΤΕΥΧΟΣ 565

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ