Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 August 2024 06:44

Η Telemach Σλοβενίας διεκδικεί το 98,06% των μετοχών της T-2

Η Telemach Σλοβενίας επήλθε σε συμφωνία για την αρχική απόκτηση ενός ποσοστού μη ελέγχου 24,9% στο μετοχικό κεφάλαιο της T-2. Μετά την επιτυχή έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές, η Telemach σχεδιάζει να αποκτήσει τουλάχιστον το 98,06% των μετοχών της T-2, σύμφωνα με τους όρους της υπογεγραμμένης συμφωνίας αγοράς μετοχών.

Η συναλλαγή αναμένεται να επιφέρει θετικές προοπτικές για την T-2, ενισχύοντας τις δυνατότητές της για επιπλέον επενδύσεις σε προηγμένες υποδομές τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους καταναλωτές. Η ενοποίηση των Telemach και T-2 θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός προηγμένου δικτύου οπτικών ινών, βελτιωμένων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και προϊόντων με απεριόριστη χρήση, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των εθνικών στόχων σχετικά με τη συνδεσιμότητα και την κάλυψη του δικτύου 5G.

Η συναλλαγή, εκτός από την ενοποίηση των δικτύων κινητής και σταθερής τηλεφωνίας των δύο εταιρειών, θα αποφέρει ένα αμάλγαμα τεχνογνωσίας, που θα ωφελήσει τους Σλοβένους συνδρομητές και την εθνική οικονομία της χώρας.

ΤΕΥΧΟΣ 564

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ