Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 July 2024 06:49

Η Profile Software ενισχύει την Cash Plus με Finuevo Suite

Η Profile Software ανακοινώνει την υλοποίηση της smart banking λύσης Finuevo Suite στην Cash Plus. Το Finuevo Suite ανταποκρίνεται ολιστικά στις επιχειρησιακές απαιτήσεις του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, προσφέροντας ψηφιακές λύσεις για μικροπιστώσεις. Η λύση έχει σχεδιαστεί και προσαρμοστεί με έναν οικονομικά αποδοτικό και ευέλικτο τρόπο, ενσωματώνοντας ένα σύγχρονο σύστημα πλατφορμών με ανοικτή αρχιτεκτονική, το οποίο παρέχεται «as a service» στο Cloud.

Η λύση της Profile, Finuevo Suite (που περιλαμβάνει το Finuevo Core και το Finuevo Digital), είναι μια προηγμένη λύση που καλύπτει από άκρη σε άκρη ολόκληρο το φάσμα των διαδικασιών χρηματοδότησης. Το Finuevo Core είναι η τραπεζική λύση που εγγυάται και εξυπηρετεί μια ευρεία γκάμα τραπεζικών προϊόντων και εργασιών, ενώ η ψηφιακή πλατφόρμα Finuevo Digital υποστηρίζει επιτυχώς όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και customer journeys στα κανάλια web και mobile. Σε συνδυασμό με ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, παρέχει στην Cash Plus την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που απαιτείται, ώστε οι χρήστες της πλατφόρμας και οι πελάτες να αποκομίζουν άμεση χρηματοδότηση με τη μεγαλύτερη ευκολία.

Η λύση παρέχει εντελώς ψηφιακά τις λειτουργικότητες πιστοποίησης και digital onboarding, αίτησης δανείου, αυτόματου προληπτικού ελέγχου και άμεσης έγκρισης δανείου, εκταμίευσης, έναρξης του δανείου και αποδοχής πληρωμών έως την πλήρη αποπληρωμή του δανείου. Επίσης, παρέχει πλήρη παρακολούθηση της προόδου των αιτήσεων και των δανείων των πελατών. Επιπλέον, η χρήση της πλατφόρμας για χρηματοδοτήσεις γίνεται από πολλαπλά κανάλια, όπως self-service από τους πελάτες, την ίδια την Cash Plus, καθώς και από τρίτους συνεργαζόμενους agents / brokers.

Η λύση παρέχεται «as a service» στο cloud πλήρως διαχειριζόμενη από την Profile και βασιζόμενη στην out-of-the-box λειτουργικότητα της πλατφόρμας Finuevo Suite, η Cash Plus κατάφερε να ξεκινήσει τη λειτουργία της σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η αρθρωτή αρχιτεκτονική της λύσης, σε συνδυασμό με την ευελιξία και την ταχεία υλοποίηση, υποστηρίζουν σε σημαντικό βαθμό τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης της Cash Plus, προσφέροντας επεκτασιμότητα η οποία είναι εναρμονισμένη με τις φιλοδοξίες και την επιχειρηματική στρατηγική της.

ΤΕΥΧΟΣ 559

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ