Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 July 2024 06:42

Workshop εταιρικής κουλτούρας από την AltoValue

Η AltoValue πραγματοποιεί workshop την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο Athens College. Πρόκειται για ένα διαδραστικό εργαστήριο σχετικά με τον τρόπο ελέγχου και σχεδιασμού της ιδανικής εταιρικής κουλτούρας. Οι ενότητες του εν λόγω workshop είναι οι εξής:

Διαμόρφωση αξιών: Ανακαλύψτε πώς να καθορίσετε τις βασικές αξίες της εταιρείας σας. Μάθετε να διαγιγνώσκετε, να ομαδοποιείτε και να βελτιώνετε εκείνες που συντονίζονται με την ταυτότητα της εταιρείας σας.

Καθορισμός βασικών συμπεριφορών: Εξερευνήστε τις συμπεριφορές που περιγράφουν ποιοι είστε και πώς θέλετε να ενεργείτε καθημερινά. Διαμορφώστε τις ενέργειες και τις συμπεριφορές που ορίζονται από τις βασικές σας αξίες.

Καθιερώστε την κουλτούρα μέσω συνηθειών και τελετουργιών: Σχεδιάστε και καθιερώστε ουσιαστικές πρακτικές που ενσωματώνουν την ιδανική κουλτούρα σας στον καθημερινό παλμό του οργανισμού για να την κάνουν να διαρκέσει.

Κάντε την κουλτούρα σας λειτουργική: Υποστηρίξτε και ενισχύστε το πρόγραμμα εκτέλεσης της κουλτούρας σας μέσω πολλαπλών επιχειρηματικών λειτουργιών. Προσαρμόστε τους κατάλληλους ανθρώπους, τα εργαλεία και τις τακτικές αξιοποιώντας ολόκληρο τον οργανισμό σας.

Παρακολούθηση και διασφάλιση μακροχρόνιας επιτυχίας: Θέστε σε εφαρμογή τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους που καθοδηγούν και παρακολουθούν τη διαδικασία, εκτιμούν τον αντίκτυπο και αξιολογούν την ενεργοποίηση με μια συστηματική και συνεπή προσέγγιση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 559

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ