Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 March 2022 07:48

Συνεργασία NTT East – Samsung στην Ιαπωνία

Κυβερνητικό πρόγραμμα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναπτύσσουν ιδιωτικά δίκτυα 5G

Ύστερα από μια σειρά δοκιμών που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο έτος για την επαλήθευση των λύσεων ιδιωτικού δικτύου 5G της Samsung στο δίκτυο της Ιαπωνικής εταιρείας NTT East, οι δύο εταιρείες αναλαμβάνουν από κοινού την επέκταση των ιδιωτικών δικτύων 5G στην Ιαπωνία, ενισχύοντας την κατασκευή ασφαλών ειδικών δικτύων για διάφορες επιχειρήσεις. Από το δεύτερο τρίμηνο του 2022, θα παρέχουν εμπορικές υπηρεσίες ιδιωτικού δικτύου 5G σε εταιρικούς πελάτες.

Η τεχνολογική επαλήθευση του δικτύου 5G Standalone (SA), ολοκληρώθηκε αυτόν τον μήνα επιτυγχάνοντας αυξημένη απόδοση της ανοδικής ζεύξης, χάρη στη βελτιστοποίηση της αναλογίας κατανομής ανοδικής και καθοδικής ζεύξης στο εργαστήριο της NTT East. Η βελτιωμένη απόδοση ανοδικής ζεύξης θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την παροχή προηγμένων υπηρεσιών που απαιτούν υψηλές ταχύτητες για τη μετάδοση δεδομένων.

Κατά τη διαδικασία της τεχνολογικής επαλήθευσης δικτύου, αξιοποιήθηκαν οι ολοκληρωμένες λύσεις 5G της Samsung, που περιλαμβάνουν εξωτερικές μονάδες ραδιοσυχνοτήτων, μονάδα βασικής ζώνης (baseband) και κεντρικό δίκτυο 5G SA, παρέχοντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, διαλειτουργικότητας και σταθερότητας. Η Samsung χρησιμοποίησε επίσης το λογισμικό της HPE για την ασφάλεια του δικτύου.

Η διαδικασία επαλήθευσης του δικτύου 5G πραγματοποιήθηκε στο φάσμα 4,8-4,9 GHz της εταιρείας NTT East, σε μια ζώνη συχνοτήτων που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την ανάπτυξη τοπικών 5G δικτύων στην Ιαπωνία.

Τεύχος 24

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ