Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 July 2024 06:52

Η Algosystems προσλαμβάνει NOC Engineer

Η Algosystems S. A. αναζητά Network Operations Center Engineer. Ως NOC Engineer, ο υποψήφιος θα είναι μέλος μιας ομάδας με κίνητρα, στόχος της οποίας είναι να διασφαλίσει ότι τα δίκτυα πρόσβασης των πελατών της είναι ασφαλή και λειτουργικά. Θα πρέπει να αισθάνεται άνετα ως μέλος της ομάδας λειτουργίας πρώτης γραμμής και να συμμορφώνεται με τις καθορισμένες διαδικασίες. Ο ρόλος αυτός περιλαμβάνει κάλυψη 24/7. Βασικές αρμοδιότητες είναι:

• Η στενή παρακολούθηση των δικτύων και του εξοπλισμού των συστημάτων των πελατών.

• Η άμεση ανταπόκριση στους συναγερμούς για να επιλύονται αποτελεσματικά οι βλάβες.

• Η διερεύνηση και η αντιμετώπιση περιστατικών.

• Η εφαρμογή αιτημάτων αλλαγής του πελάτη.

• Η συνεργασία με τις εσωτερικές ομάδες υποστήριξης και τους προμηθευτές για την επίλυση σύνθετων ζητημάτων κ.ά.

Τα προσόντα και η εργασιακή εμπειρία που απαιτούνται είναι το πτυχίο στις τηλεπικοινωνίες, τα δίκτυα ή σε συναφή τομέα, το CCNA θα θεωρηθεί πλεονέκτημα, η εξοικείωση με εργαλεία NMS θα θεωρηθεί πλεονέκτημα, ενώ είναι απαραίτητη η γνώση της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας.

Η Algosystems παρέχει ανταγωνιστικό μισθό με βάση τα προσόντα και τις ικανότητες του υποψηφίου, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στο πλαίσιο της εταιρείας, εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και εκπαίδευση, πιστοποιήσεις και προσωπική ανάπτυξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, πατώντας εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 556

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ