Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 July 2024 06:57

Η SYNTAX IT αναζητά Sales Development & Customer Account Manager

Η SYNTAX IT Group βρίσκεται σε αναζήτηση για Sales Development & Customer Account Manager με εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα της πληροφορικής, για να ενταχθεί στην ομάδα πωλήσεών της. Αν είστε παθιασμένοι με τις πωλήσεις, ανυπόμονοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και αν απολαμβάνετε την ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων, αυτή η θέση είναι η κατάλληλη για εσάς. Οι βασικές αρμοδιότητες που θα έχει ο Sales Development & Customer Account Manager είναι:

• Προώθηση της απόκτησης νέων πελατών και καλλιέργεια ισχυρών σχέσεων για την επίτευξη μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

• Συνεργασία με εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς του τομέα της πληροφορικής για να προσδιορίσετε την επιχειρηματική αξία των λύσεων πληροφορικής της εταιρείας και να βελτιστοποιήσετε την ικανοποίηση των πελατών.

• Επιδίωξη νέων ευκαιριών για την ανάπτυξη επιχειρήσεων εντός των υφιστάμενων και δυνητικών δικτύων πελατών.

• Διαχείριση και ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων με τους πελάτες που σας έχουν ανατεθεί.

• Ανάλυση των μετρήσεων και των τάσεων των πωλήσεων για τον καθορισμό και την παρακολούθηση φιλόδοξων στόχων πωλήσεων ευθυγραμμισμένων με τους στόχους της εταιρείας και παροχή εκθέσεων που προσφέρουν γνώσεις και συστάσεις για βελτίωση.

Οι δεξιότητες και τα προσόντα που χρειάζονται είναι B.Sc. στην τεχνολογία πληροφοριών, στη διοίκηση επιχειρήσεων ή σε συναφή κλάδο, το MBA ή το M.Sc. θα θεωρηθεί πλεονέκτημα, αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Sales Account Manager στον τομέα της πληροφορικής, ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα σε επαγγελματικό επίπεδο, τόσο γραπτά όσο και προφορικά, προηγμένες διαπροσωπικές δεξιότητες, αποδεδειγμένη επιτυχία στην απόκτηση νέων πελατών και στην ανάπτυξη υφιστάμενων λογαριασμών κ.ά.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και την ευκαιρία να εξελίξετε την καριέρα σας στους πιο δυναμικούς επιχειρηματικούς τομείς της σημερινής διεθνούς αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 555

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ