Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 July 2024 06:49

PeS Cybersecurity και Proofpoint συνεργάζονται για ενισχυμένη κυβερνοασφάλεια

Η PeS Cybersecurity ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Proofpoint. Αυτή η συνεργασία ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της PeS Cybersecurity, προσθέτοντας τις βραβευμένες ανθρωποκεντρικές λύσεις της Proofpoint.

Η PeS Cybersecurity διαθέτει μια έμπειρη ομάδα solutions, presales και engineers, που θα μπορούν να ενσωματώσουν Threat Protection, Information Protection και Security Awareness and Training λύσεις της Proofpoint στις υποδομές των πελατών τους. Το τοπίο των κυβερνοαπειλών συνεχίζει να εξελίσσεται με τις ανθρωποκεντρικές κυβερνοεπιθέσεις να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η έκθεση Voice of the CISO 2024 της Proofpoint αποκαλύπτει ότι το ανθρώπινο λάθος παραμένει η μεγαλύτερη κυβερνοευπάθεια ενός οργανισμού, με το 74% των παγκόσμιων CISOs να θεωρούν τους ανθρώπους ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι οι ανθρωποκεντρικές επιθέσεις είναι η κύρια αιτία απώλειας δεδομένων για τους οργανισμούς. Το 2024, το 46% των ηγετών ασφάλειας ανέφεραν ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν μια σημαντική απώλεια ευαίσθητων δεδομένων τους τελευταίους 12 μήνες, και από αυτούς, το 73% συμφώνησε ότι οι υπάλληλοι που αποχωρούν από τον οργανισμό συνέβαλαν στην απώλεια.

Η Proofpoint αντί να επικεντρώνεται μόνο στην τεχνολογία, δίνει έμφαση στην προστασία των ανθρώπων εντός των οργανισμών, που συχνά αποτελούν τον πιο ευάλωτο κρίκο στην αλυσίδα ασφαλείας. Συμπληρώνοντας το χαρτοφυλάκιο της PeS Cybersecurity με τις ανθρωποκεντρικές λύσεις ασφαλείας της Proofpoint, οι πελάτες μπορούν να μειώσουν ακόμα περισσότερο το εύρος των επιθέσεων που δέχονται, ενισχύοντας παράλληλα την πρώτη γραμμή άμυνάς τους – τους ανθρώπους τους. Οι λύσεις της Proofpoint μπορούν να καλύψουν κάθε επιχειρησιακό κανάλι επικοινωνίας για να προστατεύσουν τα περιουσιακά στοιχεία και τους υπαλλήλους των οργανισμών σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων των e-mail, web, cloud και των κοινωνικών μέσων.

ΤΕΥΧΟΣ 553

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ