Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 July 2024 06:56

«Αυξημένη κίνηση» για το Freenow φέτος το καλοκαίρι

Tο καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και η Freenow αποκαλύπτει τα hot spots σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με βάση τη δραστηριότητα των επιβατών στις ώρες αιχμής. Είτε πρόκειται για πρωινές βόλτες στην παραλιακή πλευρά της πόλης, είτε για νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής εξακολουθούν να βγαίνουν και να απολαμβάνουν τα vibes της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στην Αθήνα, το Παγκράτι και η γύρω γειτονιά του Μετς σφύζουν από ζωή τα βράδια της Πέμπτης, Παρασκευής και του Σαββάτου. Η Πλατεία Συντάγματος είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος που σύμφωνα με στοιχεία της πλατφόρμας, όλες τις μέρες της εβδομάδας πραγματοποιούνται χιλιάδες διαδρομές με το Freenow app, καθώς το σημείο περιβάλλεται από καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και ιστορικά αξιοθέατα. Δίπλα της, ο Εθνικός Κήπος προσφέρει μια ήρεμη απόδραση, ιδανική για μια χαλαρή κυριακάτικη βόλτα, σύμφωνα με τους χρήστες της εφαρμογής.

Σε μικρή απόσταση με το ταξί από το κέντρο της Αθήνας, οι επιβάτες επιλέγουν τις Μαρίνες Αλίμου και Φλοίσβου, το Μικρολίμανο και την παραλία της Γλυφάδας ως τοπ προορισμούς για πρωινή ή μεσημεριανή βόλτα, κυρίως την Κυριακή.

Στη Θεσσαλονίκη, ο εμβληματικός Λευκός Πύργος ζωντανεύει τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι επιλέγουν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα με ηλεκτρικό ποδήλατο στον γεμάτο ζωή παραλιακό δρόμο, εξερευνώντας πολιτιστικά ορόσημα, όπως το εμβληματικό γλυπτό Ομπρέλες. Η πλατεία Αριστοτέλους, με την κομψή αρχιτεκτονική, κρατά, καθημερινά, πρωί και βράδυ τον παλμό της Θεσσαλονίκης, ενώ σε κοντινή απόσταση, η ιστορική συνοικία Λαδάδικα αποτελεί κορυφαίο προορισμό για το Σαββατόβραδο, αλλά και την Κυριακή μεσημέρι.

ΤΕΥΧΟΣ 551

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ