Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 July 2024 06:54

Η Wolt και η Pet City συνεργάζονται

Η Wolt και η Pet City εγκαινιάζουν τη νέα τους συνεργασία, φέρνοντας στην πόρτα των χρηστών της online πλατφόρμας delivery μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κατοικίδια, σε λίγα μόλις λεπτά, μέσα από τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων για κατοικίδια. Η συνεργασία έχει ήδη ξεκινήσει και οι καταναλωτές μπορούν ήδη να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους από τα 60 καταστήματα που βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες επαρχιακές πόλεις (Χαλκίδα, Πάτρα, Λάρισα, Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης, Κόρινθος), και είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Wolt.

Οι παραγγελίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα-Σάββατο, 08:30-19:30. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να προχωρήσουν σε προπαραγγελίες των προϊόντων που τους ενδιαφέρουν, όπως και να παραλάβουν οι ίδιοι την παραγγελία τους από το εκάστοτε κατάστημα, αξιοποιώντας τη δυνατότητα take away που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα.

Παράλληλα, οι πελάτες της Wolt έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω του live tracking της εφαρμογής της Wolt, όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

ΤΕΥΧΟΣ 550

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ