Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 July 2024 06:53

Η Westnet επίσημος διανομέας των smartphones της OPPO

Η Westnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με την OPPO, αναλαμβάνοντας την επίσημη διανομή των smartphones OPPO και OnePlus για τον όμιλο εταιρειών Olympia. Τα προϊόντα της OPPO ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής τους, ενώ πέρα από τις συσκευές, παρέχεται επίσης στους χρήστες το λειτουργικό σύστημα ColorOS και υπηρεσίες διαδικτύου, όπως το OPPO Cloud.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Westnet συνεχίζει να επενδύει σε δυναμικές συνεργασίες φέρνοντας στην αγορά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι σειρές της OPPO που διατίθενται από τη Westnet περιλαμβάνουν τα μοντέλα Α38, Α60, Α79 5G, Reno11F 5G, Reno12 5G και Reno12 Pro σχεδιασμένα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

Η OPPO ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές επιδόσεις λειτουργίας σε δίκτυα 5G, τον μοντέρνο σχεδιασμό, καθώς και για την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SUPERVOOC™. Με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς OPPO Reno12 5G, η εταιρεία επισφραγίζει τη δέσμευσή της να καταστήσει τις AI συσκευές προσιτές σε όλους τους χρήστες, καθώς υποδέχεται την άφιξη της νέας εποχής των AI smartphones.

ΤΕΥΧΟΣ 547

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ