Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 July 2024 06:56

Χάλκινο βραβείο για την Saracakis Leasing

Η Kinsen ανακηρύχθηκε νικήτρια στα Sales Excellence Awards 2024 κερδίζοντας το χάλκινο βραβείο για το brand name Saracakis Leasing στην κατηγορία «Digital Marketing, Social Media and Analytics». Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την αξιοποίηση καινοτόμων μεθόδων στη διαχείριση του ψηφιακού marketing και των social media από την Kinsen και το Relevance Digital Agency για την Saracakis Leasing.

Στόχος ήταν η προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει σε επαγγελματίες και ιδιώτες η απόκτηση επιβατικών, επαγγελματικών και βαρέων οχημάτων, καθώς και μοτοσυκλετών μέσω της Saracakis Leasing, και κατ’ επέκταση η αύξηση των πωλήσεων. Η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards πραγματοποιήθηκε σε απόλυτα γιορτινό κλίμα, με την παρουσία 600 στελεχών από κορυφαίες εταιρείες.

Το χάλκινο βραβείο για την Kinsen, παρέλαβαν οι κοι Γιώργος Ξυνταράκης, Business Unit Director, Mobility and Leasing, Γιάννης Καπαδουκάκης, Sales and Business Development Manager, LCM, Εύη Νέσση, Sales and Business Development Manager, LTR, Κωνσταντίνος Νιζάμης, Sales & Business Development Manager, LME και Λία Κατσιγιάννη, Digital Marketing & Communications Executive.

ΤΕΥΧΟΣ 541

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ