Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 June 2024 06:44

NVIDIA AI Computing από HPE και NVIDIA

Η Hewlett Packard Enterprise και η NVIDIA ανακοίνωσαν το NVIDIA AI Computing by HPE, ένα portfolio ολοκληρωμένων λύσεων που έχουν δημιουργηθεί από κοινού και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επιταχύνουν την ενσωμάτωση του generative AI στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Μεταξύ των βασικών offerings του χαρτοφυλακίου είναι το HPE Private Cloud AI, η πρώτη λύση στο είδος της που παρέχει τη μεγαλύτερη έως σήμερα ενσωμάτωση NVIDIA AI computing, networking και software με AI storage, compute και την πλατφόρμα GreenLake cloud της HPE. Το offering δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να αποκτήσουν μια ενεργειακά αποδοτική, γρήγορη και ευέλικτη λύση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και αξιοποίηση εφαρμογών generative AI. Με την υποστήριξη του AI copilot της OpsRamp που βοηθά στη βελτίωση της ροής εργασιών των λειτουργιών IT και στην αποδοτικότητά τους, το HPE Private Cloud AI περιλαμβάνει μια self-service cloud εμπειρία με δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του κύκλου ζωής και είναι διαθέσιμο σε 4 μελετημένες διαμορφώσεις που είναι σε θέση να υποστηρίξουν μια ευρεία γκάμα AI workloads και εφαρμογών.

Το HPE Private Cloud AI προσφέρει μια μοναδική εμπειρία cloud, για να εισάγει καινοτομία στα προϊόντα και να αυξήσει στο μέγιστο την κερδοφορία των συνεργατών της, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται τον επιχειρηματικό κίνδυνο από το AI. Η λύση προσφέρει:

• Υποστήριξη για την εξαγωγή και τη βελτιστοποίηση συμπερασμάτων, και σε RAG AI workloads, που χρησιμοποιούν ιδιωτικά δεδομένα.

• Επιχειρησιακό έλεγχο για να πληρούνται οι προϋποθέσεις ιδιωτικότητας δεδομένων, ασφάλειας, διαφάνειας και διακυβέρνησης.

• Εμπειρία cloud με δυνατότητες ITOps και AIOps για την αύξηση της παραγωγικότητας.

• Γρήγορη πρόσβαση για ευέλικτη διαχείριση για την κάλυψη μελλοντικών ευκαιριών και ανάπτυξης που θα προκύψουν λόγω ΑΙ.

Η πλατφόρμα NVIDIA AI Enterprise αναβαθμίζει τις διαδικασίες στο data science και διευκολύνει την ανάπτυξη και την υλοποίηση των copilots που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παραγωγή και άλλων GenAI εφαρμογών. Το NVIDIA NIM, που περιλαμβάνεται στη πλατφόρμα NVIDIA AI Enterprise, παρέχει εύχρηστα microservices για βελτιωμένα AI μοντέλα που εξάγουν συμπεράσματα, παρέχοντας μια ομαλή μετάβαση από το πρωτότυπο στην ασφαλή εφαρμογών των AI models σε μια σειρά εφαρμογές.

ΤΕΥΧΟΣ 537

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ