Skip to main content
21 June 2024 06:57

Samsung Galaxy S24 Ultra: Καταγραφή των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω smartphone

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και την Υπηρεσία Αναμετάδοσης Ολυμπιακών Αγώνων, μία μοναδική εμπειρία αναμετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 για τους θεατές και τους φιλάθλους. Το νέο, μοναδικό στο είδος του υλικό, το οποίο θα καταγραφεί με το Samsung Galaxy S24 Ultra, θα διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στην ιστορική τελετή έναρξης στον ποταμό Σηκουάνα και στους αγώνες ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

Ως ο παγκόσμιος συνεργάτης Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμός ασύρματων επικοινωνιών και πληροφορικής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η Samsung θα αξιοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας και τη συνδεσιμότητα 5G.

Για να φέρει τους οπαδούς που βρίσκονται στο σπίτι πιο κοντά στη δράση και να προσφέρει μια προσωπική ματιά στις αντιδράσεις των αθλητών κατά τη διάρκεια αυτού του μοναδικού ταξιδιού, η Samsung θα εγκαταστήσει, κατά την τελετή έναρξης, περισσότερα από 200 smartphones Galaxy S24 Ultra στην πλώρη και στα πλαϊνά κάθε ενός από τα 85 σκάφη των αθλητών. Τα υψηλής ποιότητας HDR πλάνα που θα τραβηχτούν με τις συσκευές Galaxy S24 Ultra θα μεταδοθούν μέσω ενός ιδιωτικού δικτύου 5G που θα τροφοδοτείται από την Orange, τον επίσημο πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας του Παρισιού 2024. Η Orange θα εγκαταστήσει περισσότερες από 12 κεραίες 5G κατά μήκος του Σηκουάνα για να δημιουργήσει το πρώτο αυτόνομο δίκτυο 5G στη Γαλλία, καθώς αυτή η συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει μια απρόσκοπτη εμπειρία συνδεσιμότητας και προβολής 5G για τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο.

Η Samsung θα αναπτύξει επίσης την ίδια τεχνολογία για τους αγώνες ιστιοπλοΐας στη Μασσαλία, εγκαθιστώντας το Galaxy S24 Ultra σε κάθε αγωνιστικό σκάφος, επιτρέποντας στους φιλάθλους να βιώσουν τη συγκίνηση του αγώνα μαζί με τους αγαπημένους τους Ολυμπιονίκες και επιτρέποντάς τους να συμμετάσχουν πραγματικά στη δράση.

ΤΕΥΧΟΣ 533

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ