Skip to main content
3 March 2022 09:56

Η Graphcom προχωρά τον ψηφιακό της μετασχηματισμό με VORTEX FSM

H εταιρεία Graphcom, που παρέχει εξοπλισμό και αναλώσιμα ψηφιακής εκτύπωσης, επέλεξε το λογισμικό VORTEX FSM για την παρακολούθηση του τεχνικού της τμήματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τις onsite και τις inhouse εργασίες.

H εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αποτυπώσει το σύνολο του εξοπλισμού των πελατών της με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως serial numbers και εγγυήσεις με την αυτοματοποιημένη εισαγωγή δεδομένων από το σύστημα μηχανογράφησης που χρησιμοποιεί. Ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος προγραμματίζει και αναθέτει ηλεκτρονικά τις εργασίες επισκευής ή προληπτικής συντήρησης στους τεχνικούς, οι οποίοι λαμβάνουν αυτόματα στο κινητό τους μέσω της εφαρμογής VORTEX FSM Mobile όλη την αναγκαία πληροφορία για την εκτέλεση κάθε εργασίας.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνολογιών, η διαρκής εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού, αλλά και η πολυετής εμπειρία έχουν φέρει τη GRAPHCOM στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών που αναζητούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή τους.

Τεύχος 21

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ