Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 June 2024 06:56

LG Micro LED / MAGNIT / All-in-One: Οθόνες με τεχνολογία AI για B2B αγορές

Η LG Business Solutions παρουσίασε τις νέες λύσεις ψηφιακών οθονών της εταιρείας με προηγμένη τεχνολογία AI για B2B αγορές, όπως το λιανικό εμπόριο, οι επιχειρήσεις και η εκπαίδευση. Ένα από τα highlights αποτελεί η νέα οθόνη LG Micro LED επόμενης γενιάς. Η Micro LED οθόνη της LG ενσωματώνει μικροσκοπικά LED chips πλάτους 16 μικρομέτρων και ύψους 27 μικρομέτρων, προσφέροντας υψηλή αντίθεση, έντονα χρώματα και εξαιρετική ακρίβεια. Η εξελιγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας αξιοποιείται για την παραγωγή και την ακριβή αξιολόγηση των chips, 25 εκατομμύρια από τα οποία είναι ενσωματωμένα στο μοντέλο των 136 ιντσών. Επιπλέον, η οθόνη αξιοποιεί τον επεξεργαστή AI της LG, αναλύοντας την φωτεινότητα των LED chips σε πραγματικό χρόνο, ώστε να επιτυγχάνεται αυτόματα η καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Η LG MAGNIT διαθέτει πλέον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Η νέα αυτή αναβάθμιση προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς να τρεμοπαίζει η οθόνη. Επίσης, η LG MAGNIT έλαβε πιστοποίηση από την TÜV Rheinland, για την εξαιρετική απόδοση χαμηλής γκρι κλίμακας και την ευκρίνεια που διαθέτει, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν πιο καθαρά ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές. Παράλληλα, η οθόνη έχει πιστοποιηθεί για τη χρωματική της συνοχή σε ευρεία γωνία θέασης.

Η LG MAGNIT All-in-One, μια οθόνη 136 ιντσών εξοπλισμένη με ενσωματωμένο χειριστήριο και ηχεία, είναι ιδανική για χρήση σε γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων. Με κομψό, φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό, η οθόνη έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις βιομηχανικού σχεδιασμού, όπως το Red Dot Design Award 2024 και το iF Design Award 2024.

ΤΕΥΧΟΣ 530

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ