Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 June 2024 06:56

Philips Evnia 27 / 24 M2N3200A: Σειρά οθονών για ξεκούραστη θέαση

Δύο νέα μοντέλα είναι έτοιμα να ενταχθούν στη σειρά οθονών Evnia 3000 της Philips. Σχεδιασμένες για τους λάτρεις του gaming, η 27” Philips Evnia 27M2N3200A και η 24” Philips Evnia 24M2N3200A, είναι εξοπλισμένες με πλούσια γκάμα χαρακτηριστικών, όπως Fast IPS, Full HD, ρυθμό ανανέωσης 180Hz, HDR10 και Smart Crosshair, τα οποία όλα μαζί εξασφαλίζουν ότι οι παίκτες θα ζουν καθηλωτικό και απολαυστικό παιχνίδι κάθε φορά.

Οι οθόνες Full HD «γράφουν» εκ νέου την εικόνα της οθόνης έως και 180 φορές το δευτερόλεπτο. Εκτός από τον ρυθμό ανανέωσης 180Hz, τα μοντέλα αυτά διαθέτουν ένα πάνελ Fast IPS με ταχύτερους χρόνους απόκρισης από εκείνα που συνήθως απαντώνται σε τυπικές οθόνες, ικανό να φτάσει σε χρόνο απόκρισης GtG έως και 1ms με τη ρύθμιση μέγιστης υπερφόρτωσης.

Είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες ευεξίας, όπως η φιλική προς τα μάτια λειτουργία LowBlue Mode και η τεχνολογία Flicker-free που αναπτύχθηκε για να μειώνει την καταπόνηση των ματιών και την κόπωση. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους, ώστε οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν τη βέλτιστη γωνία θέασης, προωθώντας την καλύτερη στάση του σώματος. Επιπλέον, το πάνω κάλυμμα χρησιμεύει ως άγκιστρο ακουστικών, ενισχύοντας την οργάνωση και την οικονομία χώρου στις επιφάνειες γραφείων των παικτών.

ΤΕΥΧΟΣ 527

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ