Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 June 2024 06:58

LG UltraGear 27GR75Q-B: Οθόνη με πιο ρεαλιστικά και φωτεινά χρώματα

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει την UltraGear 27GR75Q-B, μια νέα gaming οθόνη σχεδιασμένη για τους απαιτητικούς gamers που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Η LG UltraGear 27GR75Q-B διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των παικτών. Με πάνελ IPS και χρόνο απόκρισης 1ms (GtG), προσφέρει εξαιρετική ταχύτητα και μειώνει το ghosting, παρέχοντας αξεπέραστη απόδοση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Ο ρυθμός ανανέωσης 165Hz εξασφαλίζει ομαλή ροή εικόνας και επιτρέπει στους παίκτες να ανταποκρίνονται άμεσα στους αντιπάλους τους.

Για την απόλυτη εμπειρία χρωμάτων και φωτεινότητας, η οθόνη υποστηρίζει HDR10 με sRGB 99%, δίνοντας ζωή στα παιχνίδια με ρεαλιστικά χρώματα. Επιπλέον, η συμβατότητα με τις τεχνολογίες AMD FreeSyncTM Premium και NVIDIA G-Sync® εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο, προσφέροντας ομαλότερη κίνηση και πιο ρεαλιστική απεικόνιση.

Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με πολλαπλές λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού. Το Dynamic Action Sync μειώνει την καθυστέρηση εισόδου, ενώ το Black Stabilizer βοηθά στην αναγνώριση αντιπάλων σε σκοτεινά σημεία. Το στόχαστρο Crosshair και ο ενσωματωμένος μετρητής FPS προσφέρουν επιπλέον ακρίβεια και έλεγχο.

ΤΕΥΧΟΣ 526

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ