Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

12 June 2024 06:46

Ευρωπαϊκό Enterprise Roadshow 2024 στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, το ετήσιο Ευρωπαϊκό Enterprise Roadshow 2024 της Huawei, με την επίδειξη ενός τεχνολογικού κέντρου «σε 4 τροχούς», ειδικά σχεδιασμένου για να παρουσιάσει τις καινοτόμες προϊοντικές λύσεις της εταιρείας για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες και κάθετες βιομηχανίες, όπως η υγεία, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), η εκπαίδευση, το λιανικό εμπόριο και πολλές ακόμη.

Η περιοδεία περιλαμβάνει δύο φορτηγά, πλήρως εξοπλισμένα με τα νεότερα προϊόντα και λύσεις ICT της Huawei, που διανύουν ταυτόχρονα δύο ξεχωριστές διαδρομές σε όλη την Ευρώπη. Σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη-σταθμό, η Huawei προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της και σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, live επιδείξεις των προϊόντων, μαζί με εξειδικευμένες παρουσιάσεις και ομιλίες από κορυφαία στελέχη της επιχείρησης.

Το φετινό κεντρικό θέμα του Roadshow ήταν η «Επιτάχυνση της βιομηχανικής νοημοσύνης με πράσινες και ψηφιακές τεχνολογίες», εστιάζοντας στο πώς η σύγκλιση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης οδηγεί τη βιώσιμη ανάπτυξη των ευρωπαϊκών βιομηχανιών. Η εταιρεία παρουσίασε προηγμένη τεχνολογία ΤΠΕ δίνοντας έμφαση στη δέσμευσή της απέναντι στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την πράσινη ανάπτυξη επιχειρήσεων και οργανισμών της ηπείρου.

Οι βασικές τεχνολογίες που παρουσιάστηκαν στα 13 εκθεσιακά booth του Roadshow περιλάμβαναν λύσεις Datacom, Optical και Storage, που καλύπτουν τους τομείς της κυβέρνησης, της εκπαίδευσης, της υγείας, της βιομηχανίας, του λιανικού εμπορίου, των MSP και ISP και των διανομέων. Για τις λύσεις Datacom μάλιστα, η Huawei αναδείχθηκε Ηγέτης στο Gartner® Magic Quadrant™ του 2024 στο πεδίο ενσύρματης και ασύρματης υποδομής LAN για επιχειρήσεις. Η εκδήλωση παράλληλα προσέφερε μια εντυπωσιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες με δοκιμές ταχύτητας Wi-Fi 7 σε πραγματικό χρόνο.

ΤΕΥΧΟΣ 526

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ