Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 June 2024 06:52

Ο Όμιλος Epsilon Net ξεχώρισε στα Cloud Computing Awards 2024

Ο Όμιλος Epsilon Net διέπρεψε στα φετινά Cloud Computing Awards 2024, αποσπώντας 21 βραβεία, ως αναγνώριση του υψηλού τεχνολογικού επιπέδου και της δέσμευσής του για αριστεία και συνεχή ανάπτυξη στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού. Μεταξύ των βραβείων που έλαβε, περιλαμβάνεται και η κορυφαία διάκριση της απονομής με τίτλο «Cloud Provider of the Year 2024».

Για 4η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος απέσπασε συνολικά 9 χρυσά, 8 ασημένια και 3 χάλκινα βραβεία για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρει, καθώς και την επιτυχή υλοποίηση εξειδικευμένων και πολύπλοκων cloud έργων πληροφορικής σε σύγχρονες επιχειρήσεις.

Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν πως ο Όμιλος Epsilon Net παρακολουθεί και αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρει σήμερα σε περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις, οργανισμούς και ελεύθερους επαγγελματίες που τον εμπιστεύονται, λύσεις και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις ψηφιακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, στηρίζοντας την ανάπτυξη και διασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους συνέχεια.

ΤΕΥΧΟΣ 522

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ