Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

4 June 2024 06:50

Εκδήλωση του ΣΕΒ για την ψηφιακή κάρτα στη βιομηχανία

Ο ΣΕΒ συνεχίζει τις ενημερωτικές επισκέψεις στην περιφέρεια με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του σε συνεργασία με τους περιφερειακούς συνδέσμους μέλη του για κρίσιμα ρυθμιστικά ζητήματα. Στο πλαίσιο αυτό, συνδιοργάνωσε εκδήλωση με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΣΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, την Πέμπτη, 30 Μάϊου 2024 στη Θήβα, σχετικά με την πρακτική εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας στη βιομηχανία, από 1η Ιουλίου 2024, αλλά και την παροχή διευκρινίσεων επί ερωτημάτων των βιομηχανικών – μεταποιητικών επιχειρήσεων, εκ μέρους της ηγεσίας και των στελεχών του Υπουργείου Εργασίας.

Η εκδήλωση αποτέλεσε την 5η συνεχόμενη πρωτοβουλία του ΣΕΒ σχετικά με τη θεσμική αυτή πρωτοβουλία, στην οποία έχουν τη δυνατότητα τα μέλη του να αλληλεπιδράσουν ουσιαστικά με το Υπουργείο για τα θέματα της καθημερινής επιχειρησιακής τους λειτουργίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, η Γενική Γραμματέας Εργασιακών Σχέσεων, κα Άννα Στρατινάκη και ο Γενικός Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, κος Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης.

ΤΕΥΧΟΣ 520

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ