Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 May 2024 06:55

«Public + home» και στον Πειραιά

Τα Public εγκαινιάζουν το 15ο κατάστημα που αναβαθμίζεται σε «Public + home» εντός του 2024, αυτή τη φορά στην περιοχή του Πειραιά. Το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα στο Πασαλιμάνι έχει συνολική επιφάνεια 1.830 τ.μ. και φιλοξενεί τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η αλυσίδα, η οποία καλύπτει τις κατηγορίες των οικιακών συσκευών, της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας, αλλά και του βιβλίου.

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο στρατηγικό τους ταξίδι, τα Public βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών και διευρύνουν το δίκτυο των σύγχρονων καταστημάτων τους για να προσφέρουν την ακόμα πιο δυνατή εμπειρία αγορών «Public + home». Ειδικότερα, στο ανακαινισμένο κατάστημα «Public + home» Πειραιά, οι καταναλωτές μπορούν να εξερευνήσουν τρία επίπεδα που φιλοξενούν αμέτρητα προϊόντα από τα κορυφαία brands της αγοράς και να τα αποκτήσουν με έως 36 χαμηλές δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας «Τα Πάντα Άτοκα».

Στο ισόγειο του καταστήματος, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν μια μεγάλη γκάμα ειδών τεχνολογίας (όπως smartphones, laptops, tablets κ.ά.), μικρές συσκευές και είδη δώρων και lifestyle. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων για μοναδικές στιγμές θέασης, μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, είδη σπιτιού και διακόσμησης. Οι Home Experts βρίσκονται εκεί, για να καθοδηγούν τους πελάτες στις αγορές τους. Τέλος, στον 2ο όροφο φιλοξενείται μια ευρεία γκάμα βιβλίων, παιχνιδιών και μουσικής, καθώς και ειδών γραφικής ύλης.

ΤΕΥΧΟΣ 518

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ